lauantai 31. lokakuuta 2015

Valtion velkaantuminen

Valtiomme on tällä hetkellä enemmän velkaantunut kuin koskaan aikaisemmin ja velkaantuu joka vuosi entistä enemmän. Koko velkaantuminen on sinänsä aivan käsittämätön juttu, koska eihän valtion kuuluisi velkaantua, vaan valtiollahan tulisi olla oma keskuspankki, joka loisi kaiken liikkeellä olevan rahan.

Nyt valtio on antanut rahan luomisen oikeuden yksityisille liikepankeille, jotka siis luovat rahaa tyhjästä, rahaa jota valtiot sitten lainaavat yksityisiltä markkinoilta, eli käytännössä näiden tyhjästä rahaa luovien pankkien omistajilta. Näin jokainen valtion ottaman velkaraha, rikastuttaa näitä yksityisiä liikepankkien omistajia ja köyhdyttää valtiota ja sen kansalaisia, jotka viimekädessä ovat velan maksajia ja vastuussa veloista.

Systeemi on siis perusteellisesti pielessä ja koko rahajärjestelmä on suuri huijaus, jossa häviäjinä ovat valtiot ja tämän takia valtiot velkaantuvat ja joutuvat myymään ja yksityistämään valtion omaisuutta. Näin meiltä jokaiselta kansalaiselta varastetaan valtiollinen omaisuus murto-osalla omaisuuden oikeasta arvosta, eikä lapsillemme ja heidän lapsilleen jää mitään merkittävää valtiollista omaisuutta perinnöksi.

Miksi poliittinen eliittimme on sitten hyväksynyt rahajärjestelmän, joka hyödyttää vain muutamia harvoja yksilöitä? Eikö poliitikkojen tehtävä olisi hoitaa valtion ja kansalaisten asioita ja toimia heidän etujensa ajajina? Vai ovatko poliitikkomme kenties niin tyhmiä, etteivät ymmärrä asioita ja sitä että koko rahajärjestelmä toimii valtiota ja kansalaisia vastaan?


Itse uskon etteivät poliitikkomme suinkaan ole niin tyhmiä, etteivätkö tietäisi asioita. Vaan he ovat niin lahjottuja, etteivät halua korjata viallista systeemiä. Poliitikot ovat myös niin laiskoja, että heille riittää kun saavat elää ökyelämää veronmaksajien rahoilla, tekemättä oikeasti yhtään mitään. Toki joukossa on myös niin tyhmiäkin kansanedustajia, jotka eivät rahajärjestelmän huijausta ymmärrä, mutta heitä on vähemmistö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.