perjantai 30. lokakuuta 2015

Suomi - kateellisten sarvikuonojen maa

Sanotaan että suomi on maailman kateellisimpien ihmisten valtio ja voinen suomalaisena sanoa, ettei väite ole aivan tuulesta temmattu.

Huippulahjakkaana ja osaavana Taidemaalarina olen joutunut poikkeuksellisen härskin ja pitkäaikaisen ajojahdin ja vainoamisen kohteeksi internetin monilla taidepalstoilla. Hankin ensimmäisen netti liittymän vuoden 2006 joulukuussa ja vuonna 2007 huhti-toukokuun vaihteessa, eräs rovaniemeläinen harrastelijataiteilija – jonka nimeä en tässä viitsi mainita hänen julkisuushakuisuutensa takia – alkoi syyttelemään minua siitä etten itse maalaisi teoksiani, vaan tekisin ne tietokoneella.

Ilmoitin tälle harrastelijataiteilijalle että teokseni ovat tarkastettavissa, mutta sen sijaan että hän olisi tullut tarkastamaan teokset, hän aloitti valtavan ajojahdin ja vainoamisen muillakin netin taidepalstoilla minua kohtaan. Ajojahdin ja vainon jossa esitteli törkeitä vääriä ja valheellisia väitteitä minusta. Olen alusta lähtien tehnyt hänestä ja hänen väitteistään viranomaisille asianmukaiset tutkintapyynnöt, mutta koska me elämme banaanivaltiossa, jossa viranomaistoimintakin perustuu pitkälti kateuteen, ei tämän kateellisen harrastelijataiteilijapaskan tekemisiä ole tutkittu. Lisäksi hänellä on mitä ilmeisemmin suhteita poliisiin, joka varmasti on osasyynä siihen ettei hänen tekemisiään ole tutkittu.

2007 teoksistani käytiin valtavaa keskustelua useilla taidepalstoilla ja monet taiteilijat epäilivät julkisesti teoksiani tietokoneella tehdyiksi. Väitettiin ettei sellaisia teoksia kuin minä maalaan, kukaan kykene käsin maalaamaan. Monet näistä palstoista ovat jo poistuneet netistä, mutta on joitakin missä nämä väitteet ovat vieläkin nähtävillä. Tässä muutamia esimerkkejä. Kuten huomaatte olen joutunut muutamille palstoille laittamaan esille yksityiskohtakuvan teoksesta ja todistaa näin teokseni maalatuiksi, palstojen ylläpidon pyynnöstä.


Seuraavasta kannattaa klikata auki, näytä lisää kommentteja kohta.


Monet näistä väitteiden tekijöistä, ovat jälkikäteen pyytäneet anteeksi väitteitään, mutta tämä rovaniemeläinen harrastelijataiteilija on ottanut minut hampaisiinsa ja vainoaa minua eräällä anonyymilla kuvataidepalstalla jo yhdeksättä vuotta. Jos joskus erehdytte menemään hänen kotisivuilleen, tunnistatte hänet siitä että hän vieraskirjassaan mainitsee itse nimeni useasti ja esittää valheellisia ja vääriä väitteitä minusta, esiintyen muka vierailijana omassa vieraskirjassaan. Hänen yrityksensä saada julkisuutta ja mainetta minun kustannuksellani ja siivelläni, ovat olleet niin ilmiselviä jo yli kahdeksan vuoden ajan, siksi jätän hänen nimensä mainitsematta.


Tällaista on osaavan ja huippulahjakkaan taiteilijan elämä suomessa, kateellisen paskasakin maassa, jossa viranomaisetkin suojelevat näitä kateellisia raukkiksia. Mutta tämä rovaniemeläinen harrastelijataiteilija ei ole ainoa, jonka vainoamisen ja kiusanteon kohteeksi olen joutunut, mutta näistä asioista enemmän tuonnempana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.