keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Propagandakoneiston sota vaihtoehtomedioita ja vapaita keskustelupalstoja vastaan

Yhä useammilla netin keskustelupalstoilla on alkanut sensuuri kukoistamaan entistä enemmän. Vapaata keskustelua halutaan estää yhä enenevissä määrin. Samoin valtatiedotusvälineet ovat alkaneet hyökätä vaihtoehtomedioita vastaan. Sellaiset suositut vaihtoehtomediat kuten MV-lehti, Verkkomedia ja Magneettimedia, sekä myös muut vastaavat, ovat joutuneet viime aikoina jopa valtiollisen mediatalo YLE:n hyökkäysten kohteeksi.

Tämä johtuu siitä että näiden vaihtoehtomedioiden suosio kasvaa jatkuvasti ja ihmiset saavat yhä avoimempaa ja enemmän tosiasioihin perustuvaa tietoa asioista. Tietoa jonka virallinen valtamedia jättää kertomatta.

Valtamedia on jo vuosikausia jättänyt vallan vahtikoirana olemisen, eli median oikean tehtävän suorittamatta ja siitä on tullut vallanpitäjien hallitseman propagandakoneiston osa. Yhä useampi kansalainen on huomannut tämän ja alkanut siksi etsiä vaihtoehtomedioista ja netin keskustelupalstoilta oikeata tietoa ja vaihtoehtoisia näkemyksiä. Tämän takia valtamedia hyökkää vaihtoehtomedioiden kimppuun ja suitsii keskustelua netin keskustelupalstoilla.

Valta on historian valossa aina perustunut hyvin pitkälle viralliseen propagandaan, jota on syötettty niin kauan kunnes jokainen tajuaa sen valheeksi ja silloin järjestelmät ovat kaatuneet. Tällä hetkellä elämme kenties suuremmassa valheessa kuin koskaan aikaisemmin ja tätä ei kansalaisten haluta saada selville. Koska poliittinen ja taloudellinen eliitti joka tämänhetkisestä valheesta hyötyy, pelkää valtansa ja asemansa puolesta. Siksi propagandakoneistoa halutaan vahvistaa ja vaihtoehtonäkemykset ja oikean tiedon leviäminen kansalaisille estää, kaikin olemassaolevin keinoin.


Internet on tuonut vapaan tiedonvälityksen kaikkien haltuun ja valtamedioiden propaganda ja valheellinen kansalaisten mielipiteitä muokkaava uutisvirta on jäämässä kilpailussa häviölle. Enää kukaan omilla aivoillaan ajatteleva kansalainen ei usko valtamedian valheita ja tämä joukko kasvaa jatkuvasti. Ihmiset alkavat herätä laajoilla rintamilla ja tulemme näkemään valtioiden toimet vaihtoehtomedioita ja netin vapaita keskustelupalstoja vastaan entistä tiukempina. Olemme menossa koko ajan kohti totalitarisempaa yhteiskuntaa ja kansalaisten ei tule alistua enää, vaan vaatia entistä enemmän oman äänensä kuuluville saamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.