sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Hyvät kansalaiset

Suomea on vuosikymmeniä hallinnut kolme valtapuoluetta, keskustapuolue, sosialidemokraatit ja kokoomuspuolue. Nämä kolme suurinta puoluetta ovat pitäneet valtaa maassamme vuosikymmeniä ja heillä on ollut apupuolueina ruotsalainen kansanpuolue, vihreät, vasemmistoliitto ja kristillisdemokraattinen puolue.

Nämä kaikki puolueet ovat vastuussa siitä tilanteesta jossa maamme tällä hetkellä on. He ovat vastuussa maamme ylivelkaannuttamisesta, valtion yritysten, luonnonvaroja ja kansallisvarallisuuksien pilkkahinnala myymisestä. Samoin he ovat luovuttaneet maamme asioiden päätäntävallan maan rajojen ulkopuolelle, joka on maamme lakien mukaan maanpetos, rikos joka ei vanhene ikinä. Nämä puolueet, ovat aivan kohta tuhonneet yhden maailman edistyksellisimmistä ja vauraimmista valtioista.

Nyt näiden kolmen suuren puolueen rinnalle ja kilpailijaksi on tullut yksi puolue lisää, Perussuomalainen puolue. Joka on kaksissa viime eduskuntavaaleissa tehnyt hyvän vaalituloksen, niin hyvän että tuli vaaleissa toiseksi suurimmaksi puolueeksi ja istuu nyt kokoomuksen ja keskustan kanssa hallituksessa. Perussuomalainen puolue on saanut kannatuksensa sillä, että se edustaa vaihtoehtopolitiikkaa, vanhojen puolueiden ikivanhalle politiikalle. Sille politiikalle, joka maamme on tähän suohon ajanut, jossa se nyt seisoo ja uppoaa.

Viimeaikaisissa gallupeissa Perussuomalaisten kannatus on laskenut yli kolmanneksen, vaalien kannatustuloksista ja oppositiossa olevan demaripuolueen kannatus on galluppien mukaan noussut. Vaikka he viime vaaleja edellisissä, 2011 vaaleissa, pettivät äänestäjänsä totaalisesti.

Monet tuttuni jotka kertoivat viime vaaleissa äänestäneensä Perussuomalaisia, ovat kertoneet etteivät tule Perussuomalaisia äänestämään seuraavissa eduskuntavaaleissa. Koska heidän mielestään Perussuomalaiset ovat pettäneet äänestäjänsä ja kääntäneet selkänsä heille. Olenkin miettinyt kuinka lyhyt äänestäjien muisti onkaan ja kuvittelevatko he todella että demaripuolue olisi jokin ratkaisu maamme ongelmiin? Siis niihin ongelmiin, joita he pääasiassa ovat itse olleet luomassa.


Olen sanonut näille tutuilleni, että jos ette äänestä Perussuomalaista puoluetta, niin etsikää nyt ihmeessä joku muu vaihtoehto kuin nämä vanhat puolueet, jotka ovat satoja-tuhansia kertoja pettäneet äänestäjänsä ja ajaneet maamme lähes katastrofaaliseen tilaan. Älkää nyt olko niin huonomuistisia ja typeriä, että uskotte näiden vanhojen puolueiden lupauksiin, vaikka niissä olisivatkin johtohenkilöt vaihtuneet. Ei näiden vanhojen puolueiden linja muutu, vaikka johtopaikoille otettaisiin itse joulupukki. Naamat vain vaihtuu ja politiikka on entisellään. Etsikää itsellenne todellinen vaihtoehto vaikkapa pienpuolueista, joiden kanssa Perussuomalaiset voisivat muuttaa maatamme demokraattisempaan ja oikeusvaltiollisempaan suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.