keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Sananvapausviikko

Suomessa vietetään tällä viikolla sananvapausviikkoa, jonka aikana järjestetään seminaareja ja tilaisuuksia, joissa pohditaan sananvapauden tilaa maassamme. Emme ole päässeet kuin viikon puoliväliin asti, niin näemme erinomaisen esimerkin maamme viranomaistoiminnan avoimuudesta ja sananvapauden tilasta maassamme.


Poliisia on ohjeistettu koko maassa jättämään tiedottamatta jos rikoksen tekijä on turvapaikan hakijana maassamme. Erikoiseksi tämän tekee se, että vastaavaa ohjeistusta ei ole koskaan aikaisemmin annettu maassamme. Kansalaisille ei haluta kertoa kuinka paljon turvapaikan hakijat ja maahanmuuttajat ovat lisänneet rikostilastojamme. Syykin tähän on selvä, turvapaikan hakijoiden eli laittomien maahantunkeutujien rikollisuus on nostanut rikostilastoja ennätysmäärän. Varsinkin väkivalta ja raiskaustilastot ovat nousseet uuteen ennätykseen, puhumattakaan joukkoraiskauksista, joita ei ennen maamme rikastuttamista näillä laittomilla maahantunkeutujilla, ollut rikostilastoissa lainkaan.

Olemme ensimmäinen Euroopan valtio, joka ohjeistaa poliisia olemaan mainitsematta rikoksen tekijän etnistä taustaa. Olemme entisen DDR:n ja Pohjois-Korean tiellä. Se mihin tämä alkanut sensuuri ja sananvapauden ja avoimuuden estäminen tulee vielä menemäänkään, sitä me voimme kansalaisina vain miettiä kauhistuneina?


Poliittinen eliittimme on kykenemätön näkemään sitä todellisuuttta jossa kansalaiset joutuvat elämään, heille laittomat maahantunkeutujat ovat hyvä bisnes, jolla on varma maksaja, veronmaksaja. Kaikki argumentit joilla laitonta maahantunkeutumista puolustellaan ontuvat, siksi keskustelua laittomasta maahantunkeutumisesta halutaan suitsia ja rikostilastot salata kansalaisilta. 

Oma henkilökohtainen mielipiteeni on että kun poliiitikot hyväksyvät laittoman maahantunkeutumisen, he eivät noudata Schengenin ja Duplinin sopimuksia ja syyllistyvät maan- ja valtiopetokseen. Kun poliittinen eliitti tekee vielä bisnestä laittomilla maahantunkeutujilla, on rikos moninkertainen. He rahastavat jo ennestään ylivelkaantuneen maamme kuiviin. Sananvapausviikkko voitaisiin myös muuttaa sensuuriviikoksi, tästä vuodesta lähtien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.