lauantai 3. lokakuuta 2015

Maalausvideoista

Taidemaalarina minulla on näitä maalaus- ja piirustusvideoita kahdellakin eri Youtuben tilillä, joita toisella tilillä on katsottu 73:ssa eri maassa ja toisella tilillä 88:ssa eri maassa.



Huomasin kuitenkin erikoisen jutun erään maalausvideoni kohdalla.


Tätä maalausvideota on katsottu myös tuntemattomasta paikasta ja ihmettelin asiaa, kunnes päättelin seuraavaa. Koska maapallolla ei ole yhtään tuntematonta paikkaa, vaan kaikki paikat tunnetaan. Varsinkin sellaiset paikat joissa on nettiyhteys ja joissa Youtuben videoita voidaan katsella.


Näin päättelin että juuri tätä maalausvideotani ovat käyneet ufot katselemassa. Maailmankuuluja taidemaalareitahan taidehistoria tuntee useita, mutta nyt minä tosiaankin taidan olla ensimmäinen avaruuden kuulu taidemaalari, joka maapallolta tunnetaan ufojen keskuudessa? Ja nyt maalausvideoni kiertää galaksilta galaksille ja linnunradalta linnunradalle ufojen katseltavana. Tokihan hekin ovat perehtyneet kulttuuriimme, aivan samalla tavalla kuin mekin olemme perehtyneet muiden kansojen kulttuureihin ja näin ollen ymmärtävät mistä videossa esitetyssä maalauksessa on kyse. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.