torstai 1. lokakuuta 2015

Oman maan kansanmurha

90-luvun laman pankkioikeudenkäynneissä Presidentti Mauno Koivisto ohjeisti tuomioistuimia ja oikeuslaitosta käymään pankkioikeudenkäynnit pankkien hyväksi. Tämä aiheutti suoraan arvioista riippuen 40-60 000 yrityksen konkurssin ja 10-15 000 itsemurhaa. Menetimme yhden yrittäjäsukupolven ja useat lapset jäivät ilman toista vanhempaa. Samoin monet kansalaiset menettivät asuntonsa ja takaajat joutuivat velkavankeuteen jossa monet ovat vieläkin. Satojentuhansien ihmisten elämä meni pilalle, eivätkä he koskaan saaneet rakentaa itsellensä kunnollista elämää.


Presidentti Koivisto puuttui itsenäisen ja riiippumatttoman oikeuslaitoksen toimintaan poliiittisella ohjauksella, ja aiheutti tällä toiminnallaan tuhansien ihmisten itsemurhaan ajautumisen. Ei ole eroa laittaako valtio kansalaisensa syyttöminä seinää vasten ammuttaviksi, vai ajaako muuten laittomilla toimillaan kansalaiset itsemurhaan. Viemällä heiltä laittomasti omaisuuden ja estäen näin ihmisiltä oman elämänsä rakentamisen. Koska asiasta on olemassa pitävät todisteet ja Presidentti Koivisto on vielä hengissä, pitäisi asiat tutkia ja laittaa Koivisto syytteeseen kansanmurhasta! Presidentti Koiviston puuttuminen riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan, on kansainvälisten lakienkin mukaan rikos, joka on tehty poliittista valtaa väärinkäyttämällä.


Todisteet on salattu toisen Presidentin, Tarja Halosen toimista heinäkuussa 2002. Eli myös Presidentti Halonen olisi syytä laittaa vastuuseen kansanmurhan todisteiden salaamisesta. Toki Halosen omat toimet DDR:n entisenä agenttina, täyttävät maanpetoksen tunnusmerkit, josta hänet myös olisi mahdollista saada vastuuseen. Halosen ansioksi voitaisiin suureksi osaksi katsoa myös nykyiset laittoman maahanmuuton valtavat ja koko ajan lisääntyvät ongelmat.



Meillä on siis suomessa kaksi entistä Presidenttiä, joiden oikea paikka olisi vankila. Nämä molemmat entiset Presidentit ovat samasta puolueesta, sosiaalidemokraateista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.