keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Suomi neito ja Urhosedän perintö

Julkaistu Uuden Suomen Puheenvuorossa 27.4.2014

Suomineito, huonolla itsetunnolla varustettu hiukan urpo ja ressukka, sai 1980-luvulla valtavan perinnön Urhosedältä. Suomineito sai perinnöksi maailman parhaan telakkateollisuuden, metsäteollisuuden, oman keskuspankin ja rahan, omat energiayhtiöt ja niiden jakeluverkon, maailman parhaat fosfaattivarat ja valtavasti Suomineidolle tuottavia muita yrityksiä. Sekä valtavasti uusia hienoja ”kavereita” ympäri maailmaa, tämän perinnön turvin. No nämä uudet ”kaverit” eivät olleetkaan oikeita kavereita, vaan olivatkin Suomineidon ”kavereita” vain siksi jotta Suomineidolta saataisiin putsattua koko valtava Urhosedältä saatu perintö!

Nyt 2010-luvulla tämän hiukan urpon ja ressukan Suomineidon koko valtava Urhosedältä saatu perintö on lähestulkoon siirretty näille Suomineidon uusille ja hienoille ”kavereille”! Telakkateollisuus, metsäteollisuus, energiayhtiöt ja valtavat määrät Suomineidon omistamia yrityksiä, on siirtynyt murto-osalla omaisuuksien kokonaisarvosta, Suomineidon uusille ”kavereille”. Sekä Suomineito on velkaantunut näille uusille ja hienoille ”kavereilleen” heidän neuvoillaan, siten että Suomineidon lastenlapsetkin joutuvat maksamaan velkaa orjatyöllä!

Se mikä Suomineidolla on vielä omaisuudestaan jäljellä, ovat maailman puhtaimmat vedet ja valtavat metsä- ja turveomaisuudet. Jota niitäkin ollaan yksityistämässä tämän vuoden syksyllä ja sen jälkeen koko Suomineidon Urhosedältä saama perintö on tuhlattu ja myyty huomattavaan alihintaan Suomineidon uusille ”kavereille”!

Ja jos maailman tilanne menee oikein pahaksi, jätetään Suomineito susille, ilman minkäänlaista apua näiltä uusilta ja hienoilta ”kavereiltaan”!

Siinä iltasatu hiukan urposta ja ressukasta Suomineidosta, joka ei osannut pitää huolta valtavasta Urho Sedältä perinnöksi saadusta omaisuudestaan ja käyttää sitä oman maansa ja kansansa hyväksi. Perinnöksi saadun omaisuuden varastivatkin Suomineidon hölmöyden takia hänen uudet ja hienot ”kaverinsa”, sekä velkaannuttivat orjaksi Suomineidon jälkeläisetkin useaksi sukupolveksi!


Tarinassa on tietenkin lukuisia nyansseja, eikä koko tarina tähän blogikirjoitukseen edes mahtuisi, mutta miten on mahdollista että 1980-luvulta lähtien valtion johto on ollut samanlaista urpoa ja reppanaa? Ja eikö nyt Suomineidon olisi viimeistään sanouduttava irti uusista hienoista ”kavereistaan” ja alkaa toimimaan oman maansa ja kansansa hyväksi? Ennenkuin viimeisetkin Suomineidon Urhosedältä perinnöksi saadut omaisuudet on myyty murto-osalla omaisuuksien kokonaisarvosta ja Suomineidon jälkeläisille jää perinnöksi vain raiskattu maa ja valtavat velat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.