tiistai 8. syyskuuta 2015

Hiukan maahanmuutosta

Toukokuussa 2015 laulaja Tauski Peltonen ja kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt ilmoittivat julkisuuteen, että jos Venäjä mahdollisesti hyökkäisi Suomeen, he lähtisivät ulkomaille sotaa karkuun. Tähän puolustusvoimat ilmoitti iltapäivälehtien etusivuilla, hakevansa karkurit vaikka ulkomailta sotimaan maansa puolesta. Puolustusvoimien mukaan maanpuolustus ei ole vapaaehtoista, vaan siihen velvoitetaan on lain nojalla.


Samaan aikaan 2015 Suomi ottaa ja on ottanut jo vuosikausia vastaan nuoria hyväkuntoisia parhaassa iässä olevia nuoria miehiä, turvapaikan hakijoina sotaa käyvistä maista ja tarjonnut heille pysyvän turvapaikan. Tällä hetkellä syksyllä 2015 näitä nuoria miehiä tulee turvapaikan hakijoina koko ajan entistä enemmän, jopa niin paljon ettei heille riitä enää edes tiloja, vaan heitä majoitetaan hätäratkaisuina jopa kirkkoihin.

Miten on mahdollista että maamme kohtelee oman maan kansalaisia näin erilailla, kuin näitä sotaa käyvistä maista tulevia turvapaikkaa hakevia nuoria miehiä? Jos valtiomme kerran sodan tullessa haetuttaa omia kansalaisiamme ulkomailta asti sotimaan, mahdollisen sodan tullessa, niin eikö valtiomme tulisi palauttaa välittömästi jokainen turvapaikkaa hakeva nuori mies omaan kotimaahansa sotimaan? Miksi laki ei velvoita tähän, jos se velvoittaa samaan oman maan kansalaisten kohdalla?

Suomessa asunnottomuutta on yritetty poistaa useita vuosikymmeniä ja siitä huolimatta viime vuoden 2014 lopussa asunnottomia oli maassamme yli 7100 oman maan kansalaista. Onko kukaan silti kuullut että kirkko avaisi heille ovensa ja tarjoaisi heille yösijan, samalla tavalla kuin näille turvapaikan hakijoille? Kirkkokin siis kohtelee oman maan kansalaisia eri tavalla, kuin näitä turvapaikkaa hakevia nuoria miehiä, jotka tulevat myös erilaisista kulttuureista, eivätkä ole kristittyjä, kuten oman maan kodittomista valtaosa on. Miksi oma kristillinen kirkkommekin kohtelee oman maan kansalaisia erilailla kuin muualta tulleita turvapaikan hakijoita?

Meillä on maassamme Yhdenvertaisuuslaki ja joka asiassa on jo vuosikymmeniä pyritty tasa-arvoon, silti valtiomme ja valtiomme kirkko näyttävät näin räikeää esimerkkkiä eriarvoisesta kohtelusta. Jossa Suomeen syntyneitä oman maan kansalaisia kohdellaan täysin toisarvoisesti. Ei voi kuin kysyä mitä tässä maassa on tapahtumassa ja miksi maan johtajat, niin poliittiset kuin uskonnollisetkin, ovat kääntäneet selkänsä oman maan kansalaisille ja kohtelevat heitä huonommin kuin muualta tulleita vieraisiin kulttuureihin kuuluvia turvapaikan hakijoita? Joista valtaosa on nuoria parhaassa iässä olevia nuoria miehiä!

Toisen maailmansodan aikana Suomi teloitti useita satoja oman maan kansalaisia rintamakarkureina ja nyt Suomi tarjoaa sotaa käyvistä maista lähteneille rintamakarkureille turvapaikkaa. Eli oman maan kansalaisia ollaan oltu valmiita jopa teloittamaan, jos he eivät ole suostuneet osallistumaan oman maan puolustamiseen. Mutta samaa kohtelua ei edes ajatella annettavan niille jotka lähtevät muista maista rintamakarkureiksi. Tämä toiminta ei mahdu oman järjellisen ajatteluni piiriin ja pitää vielä kerran ihmetellä, mitä tässä maassa on tapahtumassa? Näitä sodan aikana oman maan kansalaisten teloituksien oikeudellisia puolia ei ole haluttu myöskään tutkia, monet teloituksista tehtiin ilman asianmukaista oikeudenkäyntiä kenttätuomioistuimissa.


Omasta mielestäni, valtionjohtomme toiminta täyttää tällä hetkellä valtio- ja maanpetoksen tunnusmerkit täydellisesti. On itseasiassa täyttänyt jo pitkään, jo siitä lähtien kun luovuimme 80-luvulla Presidentti Koiviston aikana omasta keskuspankistamme ja sen oikeudesta luoda yksinoikeudella rahaa, ja annoimme rahanluontioikeuden yksityisille liikepankeilla. Siitä alkoi maamme alamäki ja Presidentti Kekkosen jälkeen maatamme ei ole kuin tuhottu ja vauhti vain kiihtyy. On aivan käsittämätöntä minkälaatuisille poliittisille päättäjille, me kansalaiset olemme antaneet maamme johdettavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.