maanantai 15. huhtikuuta 2024

Taidemuseo Helsinkiin

 Helsinkiin on jo pitkään suunniteltu uutta taidemuseota, on ehdotettu jopa Guggenheimin taidemuseota. Mutta koska Guggenheimin taidemuseoita on ympäri maailmaa, niin miksi turistit tulisivat vierailemaan juuri Helsingin Guggenheimin taidemuseoon? Eiväthän turistit tule Helsinkiin syömäänkään McDonald ravintolaan, koska McDonald ravintoloita löytyy huomattavasti kiinnostavimmistakin paikoista kuin Helsingistä.

Siksi Helsinkiin pitäisi saada jotain omaperäisempää ja kiinnostavampaa kuin Guggenheimin taidemuseo ja minulla olisi erinomainen ehdotus, joka toisi Helsinkiin enemmän turisteja kuin mikään aikaisempi taidemuseo tai ylipäätään mikään muukaan olemassa oleva turistien hankkimiseksi tehty vetonaula.

Minulla on näitä kantaaottavia maapallo taideteoksia erilaisista aiheista.

https://www.deviantart.com/markkalaitinen/art/Wanna-play-101341719

https://www.deviantart.com/markkalaitinen/art/Life-arrives-the-planet-earth-101250443

https://www.deviantart.com/markkalaitinen/art/Planet-earth-football-197921567

https://www.deviantart.com/markkalaitinen/art/Planet-earth-candle-101194493

https://www.deviantart.com/markkalaitinen/art/After-all-101249745

https://www.deviantart.com/markkalaitinen/art/Scale-of-law-101248889

https://www.deviantart.com/markkalaitinen/art/Crushing-planet-earth-103413587

https://www.deviantart.com/markkalaitinen/art/Pin-gone-loose-101341997

https://www.deviantart.com/markkalaitinen/art/Planet-earth-apple-101889596

No ideani apurahalle olisi seuraavanlainen. Minulla on lisää noita ideoita maapalloteoksiin ja minun pitäisi päästä kansainväliselle avaruusasemalle maalaamaan teokset valmiiksi, koska sieltä näkee maapallon ihan livenä. Tämä toisi valtavan maailmanlaajuisen julkisuuden ainutlaatuisuutensa vuoksi.

Samaan aikaan kun olisin avaruusasemalla maalaamassa teoksia, pitäisi tuohon Töölönlahden rantaan rakentaa Markku Laitisen maapallotaidemuseo, johon laitettaisiin esille maapallotaideteokseni sitten kun museo valmistuu. Museo malli tulisi ottaa tästä maapallomaalauksestani.

https://www.deviantart.com/markkalaitinen/art/After-all-101249745

Jokainen joka tutustuu ideaani ymmärtää, että turistivirta museoon olisi loputtoman pitkä, ainutlaatuisen ja jokaista maapallon asukasta koskevien ideoiden takia. Tämä toisi valtiolle huomattavasti lisää tuloja, joita valtiomme kaipaa kovasti ylivelkaantumisen takia.

Joten nyt valtion apurahalauta- ja -toimikunnat töihin ja tekemään apurahaideastani totta. Ei tämä minun ideani maksa kuin muutaman satamiljoonaa, mutta se maine joka valtiolle tästä tulee, tuo sijoituksen monikymmenkertaisena takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.