torstai 4. huhtikuuta 2024

Palmuja espalle

 Helsingin kaupunginjohto ja kaupunkisuunnitteluvirasto on saanut oikein jätti-idean tuoda palmuja Esplanadille, joilla luotaisiin vihreä keidas kaupunkilaisille ja turisteille. Idean toinen puoli on poistaa Esplanadilta toinen autokaista ja täyttää laajentunut jalkakäytävä terasseilla, joissa turistit sitten ympäri maailmaa ihastelisivat näitä palmuja oluttuopposen ääressä. Idean tarkoitus olisi siis saada lisää turisteja Helsinkiin.

Helsingin Esplanadin palmut saapuivat, yhteensä niitä tulee 150 | Uusimaa | Yle

No voinen kertoa Helsingin kaupunginjohdolle ja kaupunkisuunnitteluviraston johdolle, että näitä palmuja löytyy paljon lämpimämmistäkin maista, joissa on isompia terasseja kuin meillä ja myös sen oluttuopin hinta on huomattavasti vähemmän verotettua kuin täällä kotosuomessa.

Jos tänne turisteja halutaan, pitää keksiä jotain huomattavasti omaperäisempiä ideoita, jotain mitä muualta maapallolta ei löydy ja minulla on tähän äärettömän hyvä idea.

Päällystetään Esplanadi kuukivillä. Otetaan valtiolle muutama kymmenen miljardia uutta lainaa ja laitetaan pystyyn avaruusohjelma, jolla kuusta tuodaan kuukiviä joilla Esplanadi sitten päällystettäisiin kokonaan. Äkkiäkös nämä meidän valtioninsinöörit ja muut aasintuntijat moisen avaruusaluksen rakentaisivat. Saavat kerrankin haasteellista oikeaa työtä tehtäväksi.

Sitten vain aletaan mainostamaan kuukivillä päällystettyä Esplanadia turisteille esimerkiksi näin. OLETKO KOSKAAN HAAVEILLUT KÄVELEVÄSI KUUN PINNALLA, NYT SINULLA ON MAHDOLLISUUS TULLA KOKEILEMAAN MILTÄ SE TUNTUU.

Tällä idealla saadaan takuuvarmasti muuttaa koko Helsinki hotelleiksi ja terasseiksi ja turistivirta on loputon. Joten nyt Helsingin kaupunginjohto vain töihin ja toteuttamaan ideaani, jotta ylivelkaantunut valtio saadaan jaloilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.