perjantai 22. marraskuuta 2019

2000 lastenhyväksikäyttöilmoitusta tutkimatta

Maassamme on tällä hetkellä tutkimatta yli 2000-lasten hyväksikäyttöilmoitusta ja sen sijaan valtio on alkanut jahdata vihapuhekirjoittajia, jopa vuosia vanhoista kirjoituksistakin. Taiteilijana ajattelin ottaa asiaan kantaa taiteen avulla ja tein joskus aikanaan tällaisen taidevideon.


Nyt tarkoituksena olisi tehdä vastaava johonkin Eduskuntatalon viereen tai Pikkuparlamentin puistoon, kannanottona siihen, että lapsiin kohdistuvien rikosten sijaan, valtio jahtaakin niitä jotka kirjoittelevat valtion mielestä vihapuheita.

Joten jos jollakin olisi tarpeettomana näitä vastaavia nukkeja, niin mielelläni ottaisin niitä vastaan kyseiseen toimintaan. Olen myös itse sen verran iäkäs, että tarvitsisin myös ripustusapua joltain lapsirakkaalta ihmiseltä, joka jaksaisi kiivetä puihin nukkeja ripustamaan.

Asia on tärkeä ja kannanotto tarpeellinen, koska tällä hetkellä taidamme olla ainoa valtio, joka ei ole tutkinut asianmukaisesti lastenhyväksikäyttöilmoituksia. Tehdään Pikkuparlamentin puistosta -Hirtettyjen lasten puisto- kannanottona sille, ettei lastenhyväksikäyttöjä tutkita asianmukaisesti maassamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.