sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Miten voit joutua pitkäaikaisen vainoamisen kohteeksi

Kerronpa tässä tarinan miten helposti voi joutua pitkäaikaisen vainoamisen, kiusaamisen ja jatkuvasti tehtyjen väärien ja valheellisten väitteiden kohteeksi.

Sain ensimmäisen nettiliittymän 2006 joulukuun puolessa välissä ja Taidemaalarina aloin julkaisemaan teoksiani internetin taidepalstoilla. Siihen aikaan oli erittäin suosittu jo nykyään edesmennyt Toukokuun taidepalsta, jossa pystyi julkaisemaan kuvataidetta, valokuvia ja runoja.

Sain teoksistani erittäin hyvää palautetta ja niitä kehuttiin kovasti. En kuitenkaan kerennyt julkaista teoksiani kuin alle puoli vuotta, kun eräs Rovaniemeläinen harrastelijataiteilija alkoi -2007 Huhti-Toukokuuun vaihteessa- syyttämään minua siitä etten maalaisi teoksiani, vaan tekisin ne tietokoneella.

En viitsi tässä mainita tämän harrastelijataiteilijan nimeä, koska hän on kohta yhdeksän vuoden ajan yrittänyt hakea julkisuutta minun siivelläni, joten ei anneta sitä hänelle nyt tässä.

Pyysin tätä harrastelijataiteilijaa tulemaan tarkastamaan teokset maalatuiksi ja kerran hän oli tulossakin, mutta jätti viime tipassa tulematta. Lähetin myös hänelle sähköpostin kautta kuvia teoksista, jotka oli otettu teosten takaa, siten että teosten edessä oli peili, josta teokset näkyivät ja takaa näkyivät kiilakehykset, joihin maalauskangas oli kiinnitetty.

Nämä kuvat eivät kuitenkaan riittäneet tälle harrastelijataiteilijalle, eikä hänellä ollut myöskään uskallusta tulla toteamaan teoksia maalatuiksi paikan päälle. Mutta siihen mihin tällä harrastelijataiteilijalla oli uskallusta, oli alkaa tekemään vastaavia syytteitä teosten tietokoneella tekemisestä useilla muillakin taidepalstoilla ja aloittaa intensiivinen vainoamiseni eräällä anonyymilla taidepalstalla, vainoaminen joka aivan kohta on kestänyt yhdeksän vuotta.

Tätä vainoamista tämä harrastelijataiteilija on tehnyt tällä anonyymilla taidepalstalla useita kertoja päivässä kohta yhdeksän vuoden ajan. Kaikki mahdolliset juhlapyhät mukaanlukien, harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Tässä vainoamisessaan tämä harrastelijataiteilija on esittänyt minusta lähes kaikki valheelliset ja väärät väitteet, jotka vain on mahdollista esittää. Samoin hän on yrittänyt saada virallisen taidemaailman edustajia mukaan tähän peliinsä minua vastaan hyvin ovelasti, haukkuen anonyymipalstalla nimeltä mainiten virallisen taidemaailman edustajia ja sen jälkeen esittänyt haukkujen tekijäksi minua.

Tämä harrastelijataiteilija on myös soitellut minulle kymmeniä häirintäpuheluja tuntemattomasta numerosta, joissa on haukkunut minua ja uhkaillut jopa lapsiani. Hän on siis tehnyt kohta yhdeksän vuoden ajan lähes kaiken mahdollisen kiusaamisen ja vainoamisen, jota anonyyymina on mahdollista tehdä. Samoin hän on täyttänyt omat kotisivunsa väitteillä, että minä vainoaisin muka häntä. Tämän hän on tehnyt saadakseen itselleen julkisuutta minun siivelläni.

Voit siis joutua lähes vuosikymmenen kiusaamisen, vainoamisen ja puhelin häirinnän kohteeksi, joissa uhkaillaan jopa lapsiasi, vain siksi koska olet tehnyt työsi paremmin kuin eräs kateellinen harrastelijataiteilija. Siis jumalauta, vain siksi, koska olet tehnyt työsi paremmin kuin joku toinen. Ja osittain myös siksi, koska et ole halunnut kaveerata tämän harrastelijataiteilijan kanssa, vaikka hän on alusta lähtien yrittänyt sitä.

Olen myös alusta lähtien tehnyt tästä harrastelijataiteilijasta kaikki mahdolliset tutkintapyynnöt viranomaisille, mutta viranomaiset eivät ole halunneet tutkia asioita. Olen siis tehnyt poliisille useita tutkintapyyntöjä tämän harrastelijataiteilijan vainoamisesta, valheellisista minusta esitetyistä väitteistä ja lasteni uhkailemisesta.

Kun poliisi on jättänyt asiat tutkimatta, olen vienyt asian Eduskunnan oikeusasiamiehen käsiteltäväksi ja kun hän on jättänyt asiat tutkimatta, olen ollut yhteydessä Oikeusministeriöön ja pyytänyt sitä kautta asian tutkimista. Ja kun Oikeusministeriö ei ole tutkinut asioita, olen ollut yhteydessä kaikkiin kansanedustajiin, jotta asiat saataisiin tutkittua. Mutta kaikesta tästä huolimatta, asioita ei ole tutkittu asianmukaisesti, vaikka lakien mukaan asiat tulisi tutkia.


On täysin selvää että tällainen, kohta yhdeksän vuotta hyvin intensiivisesti minun vainoamistani tehnyt harrastelijataiteilija, ei voi olla mieleltään terve. Toki tiedän että useat maailmanluookan artistit, näyttelijät ja muut lahjakkuudet ja kuuluisuudet joutuvat vastaavien henkisesti sairaiden kateelliset ja katkerien ihmisten vainoamisten kohteiksi. Joissakin maissa tällaisiin puututaan ja tällaiset vainoajat laitetaan suljettuihin sairaaloihin saamaan hoitoa henkisiin sairauksiinsa. 

Mutta meidän maassamme he saavat tehdä vainoamistaan vuosikausia ilman että viranomaiset puuttuisivat asiaan. Tämä johtuu siitä että tutkimusten mukaan, maamme viranomaiset harjoittavat eniten kansalaisten kiusaamista kaikista länsimaista. Viranomaiset eivät siis puutu pitkäaikaiseenkaan kiusaamiseen ja vainoamiseen, siksi koska joutuisivat puuttumaan myös omiin toimintoihinsakin samoilla perusteilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.